Profilul porno – un nou virus!

http://profilexx.001webs.com

Dupa virusul de pe Hi5, a aparut un nou virus care se raspandeste pe Yahoo Messenger. Este un virus inteligent, reusind sa poarte adevarate conversatii cu cei din lista celui infectat, iar in cele din urma reuseste (sau nu) sa-si convinga interlocutorul sa dea click pe un link infectat.
Metoda folosita de acest virus pare destul de inteligenta: trimite mesaje pe Y!M de genul: “Ti-am gasit pozele pe profilexx .. “.
Fetele, in general destul de curioase, fara nicio banuiala, intra pe site-ul cu pricina. Odata ajunse pe acel site, li se cere sa instaleze ultima versiune de Macromedia Shockwave player (la fel ca in imaginea de mai jos).
Ideal ar fi sa nu intrati pe link-uri suspecte primite pe Y!M (si nu numai).

virus-profilul-porno

Postari asemanatoare

Tags:

10 Responses to “Profilul porno – un nou virus!”

  1. cristishady says:

    daca ai linux ce-ti poate face? laughing

  2. ricardo says:

    @cristishady – nu stiu, pt. ca nu am studiat virusul tongue

  3. GrafsS says:

    Am primit si eu, bine ca nu am dat happy

  4. ceostoy says:

    alti virusi tampiti …

  5. Inocentul says:

    Si eu am primit de la un necunoscut in seara asta un mesaj de genul: “Tu esti in poza asta”? Am dat click, dar n-am instalat nimic. happy

  6. ricardo says:

    @Inocentul – bine ai facut! smug

  7. Alex says:

    Multumim pentru link-ul cu pasii pentru devirusare. Foarte util!

  8. Amy says:

    am primit si eu ceva de genu..profil porno cu numele meu…si cand intram p link..imi zicea ca nu am ultima versiune adobe flash bla bla bla…mi-am dat seama ca ceva nu e bn…si am scris si io p google..si am gasit ”anuntu” asta…noroc cu voi ca altfel…

  9. Casino says:

    Casino

Leave a Reply